گفتنی است فیلم سینمایی "طلاومس" که در جشنواره فیلم فجر سال 88 به سینمای کشور معرفی شد، مورد توجه رهبر انقلاب اسلامی نیز قرار گرفته است.
تیر ماه 89 که روزهای پایانی اکران فیلم طلا و مس بود خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» کسب اطلاع کرد که این فیلم مورد توجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفتهو ایشان درباره این فیلم سینمایی نظراتی را بیان کرده اند که جالب توجه است.
ایشان مضمون طلا و مس را "عالی" خطاب کرده اند و با بیان اینکه کارگردانی این فیلم سینمایی خوب بوده است از بازی دو بازیگر اصلی این فیلم که نقش یک روحانی و همسرش را بازی می کردند تمجید فرموده اند.
رهبر انقلاب بازی شعیبی و جواهریان در این نقش را برای مخاطب "خیلی خوب" و "باورپذیر" دانسته اند.
ایشان طلا و مس را نمایش کاملی از زندگی یک طلبه عنوان کرده اند.
قبل از این چند فیلم سینمایی به موضوع زندگی روحانی ها و طلبه ها پرداخته بود که این چنین به واقعیت زندگی روزمره آنها نزدیک نبوده است.
فیلم طلا و مس در جشنواره فیلم فجر جایزه بهترین بازیگر زن شد و در جشنواره فیلم فجر علاوه بر کسب جایزه ویژه بخش «راه انبیاء» در بخش بینالملل «به خاطر آشکار ساختن باورهای عمیق دینی و تجلی آن در جامعه»، در 7 رشته چهرهپردازی، موسیقی، تدوین، نقش اول زن، فیلمنامه، کارگردانی و بهترین فیلم، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم فجر شد.
مسیر اصلی داستان طلاو مس داستان طلبه ای است به نام سیدرضا که به تازگی با خانوادهاش به تهران آمده و متوجه بیماری خاص همسرش زهرا میشود و به ناچار برای تهیه هزینه درمان او تغییراتی در شیوه زندگیاش میدهد.
وی ضمن درس خواندن به قالیبافی می پردازد تا از پس مخارج بیماری همسرش که به بیماری سختی دچار شده بربیاید.
بهروز شعیبی بازیگر نقش سید رضا در "آژانس شیشه ای" نقش پسر سید کاظم را بازی می کرد.